Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Εξαφανίστηκε



Συναγερμός για τον 20χρονο φοιτητή Κοσμά Κακούρη, που εξαφανίστηκε..

Εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη, ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία και ήρθε πριν δύο ημέρες στο Καβροχώρι.



Εξαφανίστηκε ολόκληρο νησί στην Ιαπωνία και κανείς δεν το κατάλαβε!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα ενδέχεται να οδηγήσει σε συρρίκνωση των χωρικών υδάτων της Ιαπωνίας, καθώς το νησί βρισκόταν στα βορειοανατολικά θαλάσσια σύνορά της με τη Ρωσία.



Σβήστηκε ολόκληρο νησί στη Χαβάη - Το «κατάπιε» ο τυφώνας

Ενας ισχυρός τυφώνας συνήθως καταστρέφει περιοχές και ισοπεδώνει σπίτια στο πέρασμά του. Αυτή τη φορά εξαφάνισε ένα ολόκληρο νησί.



Εξαφανίστηκε ο αρχηγός της Interpol

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιντερπόλ για την εξαφάνιση του αρχηγού της, Μενγκ Χονγκγουέι.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Μενγκ Χονγκγουέι έχει εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα αφότου ταξίδεψε στην πατρίδα του, την Κίνα.



Τουρκία: Περίεργη εξαφάνιση Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Σύμφωνα με την Washington Post, ένας Σαουδάραβας δημοσιογράφος, ο οποίος έχει επικρίνει την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, εξαφανίστηκε χθες μετά την είσοδό του στο προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη.



Αγωνία στο Ρέθυμνο: Γυναίκα πήρε στρώμα για να κατέβει στην παραλία και εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια μιας γυναίκας, η οποία παραθέριζε με τον σύζυγο και την κόρη της στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μια 55χρονη Ρωσίδα, η οποία βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.