Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

everest



Καλό ταξίδι μανούλα... Ράγισαν καρδιές τα παιδιά της άτυχης Βασιλικής

Με… κλάματα, μεγάλο πόνο και πολλά «γιατί» συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Βάσω Παραστατίδου, την άτυχη λογίστρια που έχασε την ζωή της άδικά, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο μαγαζί που εργαζόταν στην πλατεία Βικτωρίας την περασμένη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.



Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η άτυχη Βασιλική έδωσε ραντεβού με τον θάνατο στα γενέθλια της κόρης της!

Συγκλονίζει το πανελλήνιο θάνατος της 38χρονης λογίστριας έπειτα από τη φονική έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας, στην Αθήνα.

Πρόκειται για την λογίστρια του ταχυφαγείου η οποία βρισκόταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.



Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας για την τραγωδία στα Everest

Τα συλλυπητήριά του στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάστημα της αλυσίδας Everest στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Παράλληλα, εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.



Τσίπρας: Οι αρχές ερευνούν το τραγικό συμβάν στην πλατεία Βικτωρίας

Τα «βαθύτερα συλλυπητήριά» του για την απώλεια της γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στην φωτιά που ξέσπασε μετά την ισχυρή έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωθυπουργού:



Αυτή ειναι η 42χρονη μητέρα που βρήκε τραγικό θάνατο από την έκρηξη στα Everest!

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ήταν η 42χρονη Βασιλική Παραστατίδου, το θύμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας.

Σήμερα βρέθηκε στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας προκειμένου να «κλείσει» τα λογιστικά βιβλία -μισθοδοσίες κ.λπ. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, 12 και 9 ετών.



Στην κορυφή του Έβερεστ, δύο Βρετανοί και ένας Μεξικανός

Δύο Βρετανοί κι ένας Μεξικάνος είναι οι πρώτοι ξένοι που ανέβηκαν στο όρος Έβερεστ από την πλευρά του Νεπάλ, μετά τις καταστροφές που έγιναν το 2014 και το 2015 και προκάλεσαν το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, οδηγώντας τους ορειβάτες εκτός της υψηλότερης κορυφής του κόσμου.