Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

europa league



Europa League: Δυνατά ζευγάρια στη φάση των «16»

Η κλήρωση της φάσης των “16” του Europa League περιελάμβανε ορισμένα δυνατά ζευγάρια, ορισμένους παλιούς γνώριμους, αλλά όχι το μεγάλο ντέρμπι.

Τα ζευγάρια:



Δυνατά παιχνίδια στα νοκ άουτ play–offs του Europa League – Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα

Έγινε η κλήρωση για τα νοκ άουτ play–offs του Europa League τη Δευτέρα (18/12) στο «House of Football» της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας και ανέδειξε συναρπαστικές αναμετρήσεις, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης.



Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Europa League - Πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου με την Αντβέρπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».



Επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους οπαδούς της Ντιναμό - Δείτε ΦΩΤΟ

Επεισόδια ανάμεσα στους Ουκρανούς οπαδούς και τις αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό.

Σκηνές… απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.



Μαρτίνς: Θέλω νταμπλ και τελικό Europa League

Τις επιθυμίες του για το νέο έτος αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να θέλει πρωτάθλημα, Κύπελλο και τελικό Europa League.

Ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση της Super League, ενώ είπε πως η ομάδα του έχει φιλοδοξίες, όπως κάθε μεγάλος σύλλογος.



Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε Ευρώπη του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει... Ολυμπιακό.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δώσει άλλα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια την μέρα του έρωτα.