Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 -

Europa Conference League



Europa Conference League: Με αναφορά στον Ολυμπιακό η ανάρτηση της UEFA για την πρεμιέρα

Η League Phase του Europa Conference League αρχίζει και η UEFA μέσω του λογαριασμού της διοργάνωσης στα social media αναρωτιέται ποια θα είναι η ομάδα που θα διαδεχθεί τον κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό.



Europa Conference League: Οι ανοικτές ρεβάνς και η υποχρέωση της ΑΕΚ με τη Νόα

Το παζλ των playoffs του Εuropa Conference League, συμπληρώνεται από απόψε μέχρι και την Πέμπτη με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον.

To ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην OPAP Arena, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αναζητήσει το βράδυ της Πέμπτης (15/8) στις 20:30, τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Νόα, μετά την απρόσμενη ήττα στην Αρμενία στο πρώτο ματς.



Europa Conference League: Στην «AEK Arena» το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Αθήνα το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League ενόψει του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα την Τετάρτη (29/5, 22.00) στην «AEK Arena».



Στην πλατεία Κοτζιά ο εορτασμός του τελικού του Europa Conference League – Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου

Εορταστικό διήμερο, στις 28 και 29 Μαΐου, με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην OPAP Arena στην Αθήνα, στην πλατεία Κοτζιά.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:



Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Europa Conference League

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το τρόπαιο του εφετινού Europa Conference League, του οποίου ο τελικός φιλοξενείται στην Αθήνα, θα έχουν το προσεχές διήμερο οι Έλληνες φίλαθλοι.