Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ



"Γιούχαραν" κατά τη διάρκεια του Εθνικού μας ύμνου στο παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία

Τούρκοι αποδοκίμασαν έντονα το ελληνικό Εθνικό ύμνο πριν το φιλικό Ελλάδα-Τουρκία.



Η ανατριχιαστική ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην Σχολή Ευελπίδων

Σείστηκε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου από τους Ευέλπιδες κατά την έναρξη της τελετής παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του νέου Α/ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Γεώργιου Καμπά.



Με τον εθνικό ύμνο έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία ολοκληρώθηκε η πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου



Οι Βορειοηπειρώτες θρηνούν στους Βουλιαράτες - Ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Βαρύ είναι το πένθος στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, όπου εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες έχουν συρρεύσει για την ταφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου από τα πυρά της αλβανικής Αστυνομίας.



Οι Αυριανοί Υπαξιωματικοί, Σπουδαστές της ΣΜΥ ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και σείεται ο τόπος

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Σπουδαστών Τάξης 2021 «Επχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος» της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα.

Ο Αρχηγός, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων:



Ο Εθνικός Ύμνος με κλαρίνο – Σε πανηγύρι στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τιμητική του είχε χθες το κλαρίνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όπου σε πολλά χωριά τις χώρες έγιναν πανηγύρια προς τιμή της Παναγίας.

Όπως αναφέρει το trikalaola, στο χωριό Γαρδίκι Ασπροποτάμου Τρικάλων, όμως, ένας Τρικαλινός οργανοπαίκτης έπαιξε τον Έθνικό Ύμνο με το κλαρίνο του, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.