Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εθνικη τραπεζα



Εθνική Τράπεζα: Ζήτησε διετή παράταση για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Διετή παράταση της προθεσμίας για την πώληση της θυγατρικής της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει ζητήσει η Εθνική Τράπεζα από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ (DG Comp), σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μέχρι τότε είτε θα έχει βρει στρατηγικό επενδυτή, είτε θα προχωρήσει στην εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.

 



Βοήθεια ενός εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα για τους πληγέντες

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι πέρα από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ένωση Τραπεζών για λογαριασμό όλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, προσφέρει επιπλέον ένα εκατομμύριο ευρώ ως άμεση οικονομική βοήθεια για όσους έχουν πληγεί από τις θανάσιμες πυρκαγιές στην Αττική.



«Κληρώνει» για τον CEO της Εθνικής Τράπεζας

Συνεδριάζει την Τρίτη το Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), με θέμα την εξέταση των υποψηφιοτήτων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας.

Το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα και να εγκριθεί ο νέος CEO και από τη γενική συνέλευση της τράπεζας, η οποία έχει ορισθεί για την Πέμπτη 26 Ιουλίου.



Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή

Ξεκίνησε ήδη η πίστωση για το επίδομα παιδιού και την α΄δόση του 2018, από τον ΟΠΕΚΑ.

Αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου ο νεοσύστατος Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), καθολικός διάδοχος του ΟΓΑ, θα ολοκληρώσει την πληρωμή την πρώτη δόση του Επιδόματος Παιδιού, όπως θεσπίστηκε με το νόμο 4512/2018, για να στηρίξει την ελληνική οικογένεια.



Η επιστολή παραίτησης του Τζίμη Πανούση από την Εθνική Τράπεζα

 

Τη δεκαετία του ‘80 ο Τζίμης Πανούσης ανάμεσα στις άλλες δουλειές που έκανε για να επιβιώσει, εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.

Η θέση του Τραπεζικού υπαλλήλου θεωρούνταν προνομιούχα και προσοδοφόρα, ωστόσο η δουλειά αυτή δεν ταίριαζε στον ανατρεπτικό Τζιμάκο.



Εθνική Τράπεζα: Αυτά είναι τα 131 ακίνητα, που βγάζει σε πλειστηριασμό

Με ακίνητα που έχουν περιέλθει στην κατοχή της ξεκινά η Εθνική τους πλειστηριασμούς. Διαμερίσματα, εξοχικά, οικόπεδα, καταστήματα, αγροτεμάχια και αποθήκες βγαίνουν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό. Σε πλειστηριασμό και δεκαπέντε επαγγελματικά ακίνητα.