Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 -
Μέτριο

13 °C

Σήμερα, 20. Νοεμβρίου 2017

ΕθνικάΠροσφυγή ένστολων στο ΣτΕ κατά του νέου μισθολογίου

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν ξανά οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας κατά του νέου μισθολογίου των ενστόλων. Οι πρώτοι που άνοιξαν τον νέο "κύκλο" των προσφύγων είναι οι αστυνομικοί, (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, κ.ά) και μεμονωμένα πρόσωπα.Τρομερή πρόταση της Boeing στην Ελλάδα: Στο μισό κόστος η αναβάθμιση F-16 και μας ενισχύουν και με μαχητικά F-15!

Σε αναβίωση του σκηνικού της ενδο-αμερικανικής σύγκρουσης του 1999 στην Ελλάδα, μεταξύ της Lockheed Martin και της Boeing, εξελίσσεται  το "χρυσοφόρο" συμβόλαιο των 2,4 δισ. δολ. για τον εκσυγχρονισμό (ή "ανακαίνιση") των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.Α/ΓΕΝ: P-3 και φρεγάτες ΜΕΚΟ στις βαλίτσες του απο ΗΠΑ

Κομβικής σημασίας για το εν εξελίξει πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των πέντε Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας P-3B Orion του Πολεμικού μας Ναυτικού, θεωρούνται τα αποτελέσματα της τετραήμερης επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.


“Τυφλά” F-16 ή «αόμματοι ειδήμονες»;

Πολλά γράφτηκαν και γράφονται για την κυοφορούμενη αναβάθμιση του στόλου των F-16. Ο “εμπορικός αιφνιδιασμός” του πλανητάρχη στον κήπο του Λευκού Οίκου σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση, αναζωπύρωσε πάθη και ανατροφοδότησε λάθη. 


Έλληνες και Σέρβοι των Ειδικών Δυνάμεων σε συνεκπαίδευση στην Ελλάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνεργασία-συνεκπαίδευση μεταξύ μονάδων ειδικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (ειδικό τμήμα Αλεξιπτωτιστών-(ΕΤΑ)) και Σερβίας (72nd Reconnaissance Bn) που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη χερσαία και θαλάσσια περιοχή του κέντρου εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στην Αττική.Οι πρώτοι "αποκεφαλισμοί" για την εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ

Οι πρώτοι "αποκεφαλισμοί" για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι γεγονός. 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που άμεσα διέταξε ΕΔΕ, ήταν αμειλίκτος για τις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός του στρατοπέδου Παπάγου.