Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Ετεοκλής Παύλου



Ο Ετεοκλής Πάυλου τα βάζει με τον Κανάκη και την παρέα του – «Τα 16 δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4»

Στην εκπομπή της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έσβησαν τα 16α κεράκια για το Ράδιο Αρβύλα, χωρίς να υπολογίζουν το «δώρο» του Ετεοκλή Παύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του STAR είχε διαφορετική γνώμη σχετικά με το πώς μετράει τις τηλεοπτικές της σεζόν η παρέα από τη Θεσσαλονίκη.



Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ο Ετεοκλής Παύλου, όπως αποκάλυψε κατά την έναρξη της εκπομπής Breakfast@Star η σύζυγός του, Ελένη Χατζίδου.

Ο παρουσιαστής ανέβασε υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.



Ελένη Χατζίδου: Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή με ρωτούσαν «εσύ γιατί είσαι με αυτόν που έχει αναπηρία;”»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδήμα, η οποία μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι έχει σιχαθεί να απαντάει στην ερώτηση γιατί είναι με τον Μποστατζόγλου που είναι σαν τον… κουασιμόδο, η  Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, πως όταν είχε γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου, υπήρχαν άνθρωποι που το επέκριναν.



Συγκίνησε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας για τη μητέρα του – «Πιο άντρας του σπιτιού από τη μαμά του σπιτιού δεν υπάρχει»

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στην πρώτη εκπομπή «Breakfast @ Star» για το 2024 έκαναν «ποδαρικό» φιλοξενώντας στο πλατό την κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα, αλλά και τη μητέρα του παρουσιαστή της εκπομπής.



Ετεοκλής Παύλου: «Ζήστε τη ζωή σας γι’ αυτούς που δεν μπορούν, η χειρότερή σας ημέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής»

Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε το πρωί της Παρασκευής (13/10) ο Ετεοκλής Παύλου στον «αέρα» του Breakfast@Star, που συγκίνησε πολύ.