Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

έσοδα



Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ και αυξημένα φορολογικά έσοδα για τον Ιανουάριο

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,122 δισ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,118 δισ. ευρώ και πρωτογενούς πλεονάσματος 2,773 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2023 παρουσιάζει τον Ιανουάριο ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης, που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.



Έσοδα «ρεκόρ» ύψους 2,4 δισ. ευρώ προσδοκά για το 2020 το ΤΑΙΠΕΔ

Έχοντας "προμετωπίδα" τα "βαριά χαρτιά", όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις του "Ελ. Βενιζέλος", των ΔΕΠΑ Υποδομών και Εμπορίας και των ΕΛΠΕ, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ αισιοδοξεί ότι θα επιτευχθεί το επόμενο έτος ο στόχος για έσοδα 2,4 δισ. ευρώ από πωλήσεις και παραχωρήσεις εταιριών και υποδομών του Δημοσίου.



ΟΑΣΑ: Έκλεισαν οι μπάρες, εκτινάχθηκαν τα έσοδα

Το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ έσπασαν τον Μάρτιο τα έσοδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, με την αύξηση των εσόδων που παρατηρείται από τις αρχές του έτους να οφείλεται στις κλειστές μπάρες.



Mέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ στους πυρόπληκτους

Κάλεσμα προς όλους τους επισκέπτες και εκθέτες της 83ης ΔΕΘ να στηρίξουν έργα ανοικοδόμησης στην περιοχή Μάτι της ανατολικής Αττικής, απευθύνει η ΔΕΘ-Helexpo και το πρόγραμμα act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας.



Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Ηρώδειο! 99.025 ευρώ τα έσοδα για τους πυρόπληκτους από τη συναυλία

Την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης- αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Ηρώδειο.

Συγκίνηση επικράτησε στην έναρξη της συναυλίας με το μήνυμα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή για τους πυρόπληκτους, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.



Φουρέιρα: Τα έσοδα τριών συναυλιών της θα πάνε στους πυρόπληκτους

Με το δικό της τρόπο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να βάλει ένα λιθαράκι στην μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.