Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Εσιέν



Ζήτησε αφαίρεση βαθμών η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ!

Η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, Ασπασία Σουλούκου ζήτησε την ενεργοποίηση της ποινής της αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό, λόγω των οφειλών προς τους πελάτες της.



Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Εσιέν. Τον αντιμετωπίζουν ως λαθρομετανάστη

Ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος θεωρείται ως το σπουδαιότερο όνομα στο πρωτάθλημα Ινδονησίας αγωνίστηκε από κοινού με τον Κάρλτον Κόουλ στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Αρέμα δίχως να έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια εργασίας.



Ο Εσιέν έκανε προσφυγή και ζητά 651.000 από τον Παναθηναϊκό!

Ο Μίκαελ Εσιέν μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, εξακολουθεί να ταλαιπωρεί το «τριφύλλι»!

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή κατέθεσε προσφυγή κατά του «τριφυλλιού» και ζητά άμεσα τις 651.000 που είχε συμφωνήσει να του καταβληθούν σε βάθος χρόνου!



Καμία ανησυχία για Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Τίποτα το ανησυχητικό δεν έχει ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή. 



«Πρώτη» του Στραματσόνι με... επιστροφή Εσιέν στην προπόνηση

Καλύτερο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, με τον Μίκαελ Εσιέν να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.



Εξαλλος ο Εσιέν με Μέσα της πατρίδας του

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Μικαέλ Εσιέν ύστερα από δημοσίευμα στη Γκάνα που του αποδίδει σχέση με μπαργούμαν. Ο 32χρονος άσος του Παναθηναϊκού αντέδρασε μέσω Instagram με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους συμπατριώτες του.