Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εσχάτη προδοσία



"Ζητώ ποινική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής για εσχάτη προδοσία"

Την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, αλλά και του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ζήτησε με παρέμβασή του από τη Βουλή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές παραλήρημα με προτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον ίδιο.



Σοβαρή καταγγελία Βούτση: Μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια για εσχάτη προδοσία

Παμμακεδονικές οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές κείμενο με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας στη Βουλή. Πρόκειται για «εξώδικο δήλωση για την ονομασία των Σκοπιών», η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και εστάλη με email και στους 300 βουλευτές.



Xάρη απένειμε ο Ρώσος Πρόεδρος σε δύο καταδικασμένες για "εσχάτη προδοσία"

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απένειμε χάρη σε δύο γυναίκες που είχαν καταδικαστεί για «εσχάτη προδοσία» αφού είχαν στείλει μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου όπου ανέφεραν τις κινήσεις των ρωσικών τεθωρακισμένων προς τη Γεωργία λίγο πριν από τον πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών το 2008, έγινε σήμερα γνωστό από τις ρωσικές αρχές.



Ρωσία: Ο Πούτιν απένειμε χάρη στη Σεβαστίδη που είχε κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν απένειμε χάρη στην Αξάνα Σεβαστίδη που είχε κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία, επειδή είχε στείλει το 2008 σε γνωστό της γεωργιανό μέσω SMS πληροφορίες για τον στρατιωτικό εξοπλισμό των Ρώσων, λίγο πριν αρχίσει η διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας στην Νότια Οσετία. 
 



Μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα για εσχάτη προδοσία κατέθεσε Έλληνας δικηγόρος της Ιταλίας

Την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας Ελληνας ζητά με μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δικηγόρος Αντώνιος Αντωνιάδης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Νάπολης Ιταλίας.

Οπως αναφέρει στην μήνυσή του