Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ερυθρος Αστέρας



Ξύπνησε από το κώμα ο Κούζμιτς

Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας, οι γιατροί έβγαλαν από το τεχνητό κώμα τον Σέρβο σέντερ.

Μετά από την πολύωρη επέμβαση που έκανε και τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα (18/08) σε κεφάλι και πνεύμονες, δεν διαπιστώθηκε καμία επιπλοκή, αν και ο εγκέφαλός του είναι ακόμα «σοκαρισμένος» από τα τραύματα.



Αγριο ξύλο και τραυματίες στο Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας

Επεισόδια σημειώθηκαν στο σερβικό ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, που έληξε 1-1. Ολα άρχισαν όταν οπαδοί των φιλόξενούμενουν εντοπίστηκαν στην κερκίδα των γηπεδούχων.

Τότε, οι οπαδοί της Παρτίζαν τους επιτέθηκαν χωρίς έλεος! Τους πήραν τα ρούχα και τους έδειραν! Αιμόφυρτοι οι οπαδοί του Αστέρα έφυγαν από το γήπεδο.



Europa League: Πέρασε ο Ερυθρός Αστέρας

Η Βικτόρια Πλζεν έκοψε πρώτη το νήμα στον 7ο όμιλο, αφήνοντας δεύτερη τη Στεάουα που έχασε στην έδρα της από τη Λουγκάνο.

Στο 8ο γκρουπ ο Ερυθρός Αστέρας ακολούθησε την Άρσεναλ στους «32» του Europa League μετά τη νίκη επί της Κολονίας, ενώ στο 9ο η Μαρσέιγ ακολούθησε τη Σάλτσμπουργκ.



Ο Ολυμπιακός νίκησε 85-59 τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός… ενεργοποίησε την άμυνα του στην τρίτη περίοδο και χωρίς να… ιδρώσει αύξησε σε 6-2 το ρεκόρ του στην Euroleague, «πιάνοντας» στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 85-59 του Ερυθρού Αστέρα, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Σέρβους που «έπεσαν» στο 2-6 να είναι ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο.



Ευρωλίγκα: Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα απόψε ο Ολυμπιακός

Όταν σε μία οικογένεια υπάρχουν δύο ή περισσότερα αδέρφια, ο μεγάλος είναι αυτός που προστατεύει τους μικρότερους από τις κακοτοπιές. Είναι όμως και αυτός που όταν θέλει και πρέπει, επιβάλει τα δικά του «θέλω» και κάνει το δικό του.

 



Euroleague: «Όχι» από Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για εισιτήρια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επισήμως ότι εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, στο αίτημα που διατύπωσε το πρωί της Δευτέρας για παραλαβή 200 εισιτηρίων.