Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

έρωτας



Άραγε του αρέσεις; - Αυτά είναι τα πέντε σημάδια που θα στο φανερώσουν

Αναρωτιέσαι αν εκείνο το παλικάρι που μιλάτε μέσω social media, έχει «τσιμπηθεί» μαζί σου, και εν τέλει τον... ενδιαφέρεις λίγο παραπάνω;

Τα πέντε σημάδια που θα στο φανερώσουν:

Απαντάει αμέσως



Ο μοιραίος έρωτας Ωνάση - Κάλλας

Ο Ωνάσης και η Κάλλας γνωρίστηκαν το 1957, σε μια δεξίωση που διοργάνωσε η γνωστή κοσμικογράφος της εποχής, Έλσα Μάξγουελ. Ο μεγιστάνας έβαλε στο στόχαστρο την Ελληνίδα ντίβα της όπερας, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να τη φλερτάρει ανοιχτά.



Ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του στην Κρήτη, κλέφτηκαν και έφυγαν στο εξωτερικό

Μια οικογενειακή υπόθεση από τα συνηθισμένα στην Κρήτη εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορία της αποπλάνησης. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr η υπόθεση αφορά την αρπαγή ανήλικης από την Κρήτη. Ολα ξεκίνησαν όταν ο γαμπρός ερωτεύτηκε την 13χρονη αδελφή της γυναίκας του, κλέφτηκαν και διέφυγαν στο εξωτερικό. 



Η Νταϊάνα «ξαναζωντανεύει»: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου»

Είκοσι χρόνια μετά το θάνατό της στο Παρίσι η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να «στοιχειώνει» την υστεροφημία του συζύγου της Κάρολου και να ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω στον μυστικοπαθή κόσμο της αγγλικής μοναρχίας.



Ερωτας ήταν η ...αιτία! Ο Έλληνας μακελάρης εκτέλεσε τους συμμαθητές του για μια χυλόπιτα!

Ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ποινή του θανάτου, αφού δολοφόνησε 10 ανθρώπους στο λύκειο του.



Η χημεία του έρωτα κάνει καλό στην υγεία!

Tι συμβαίνει τελικά στον οργανισμό μας όταν ερωτευόμαστε; Γιατί η καρδιά μας «φλέγεται» και το στομάχι μας «δένεται κόμπος»; Γιατί η διάθεσή μας ανεβαίνει ξαφνικά στα ουράνια, ενώ λίγο αργότερα πέφτει απότομα; Η βιοχημεία, οι νευροεπιστήμες και άλλοι κλάδοι των επιστημών προσπαθούν να ανακαλύψουν τις διεργασίες που συντελούνται στον οργανισμό τις στιγμές αυτές της απόλυτης ευτυ