Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

εργο



Μακαριστός Φθιώτιδος: 1948-2019 – Η ζωή και το έργο του

Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει ο αδόκητος χαμός Μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρού Νικολόυ.

Ένας Ιεράρχης από τους πλέον αγαπητούς τόσο στους εκκλησιαστικούς, όσο και στους κοσμικούς κύκλους, ο οποίος διακόνησε ταπεινά τη Φθιώτιδα επί 23 ολόκληρα συναπτά έτη.

Παρακολουθείσττε το αφιέρωμα του Star Κεντρικής Ελλάδας στον Μακαριστό Μητροπολίτη:



Τα πέντε εμβληματικά έργα του σχεδίου Μητσοτάκη

Την κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού και τη δημιουργία στη θέση τους ενός μεγάλου πάρκου που θα περιλαμβάνει χώρους άθλησης και πολιτισμού με έμφαση στην καλλιτεχνική δημιουργία των νέων προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

 



"Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε έργο που ήδη υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής" είπε η Δούρου

 

«Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το έργο Ελευσίνα- Υλίκη υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής», δήλωσε η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες υποδομές.



Έναρξη Ποιμαντικού Έργου στις Φυλακές του Pointe - Noire

Την 1η Ιουνίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβ. π.Μάξιμο Oumba και τον Ιερολ. Διάκονο π.Στέφανο Andzembé, επισκέφθηκε τις φυλακές της συμπρωτεύουσας Pointe-Noire του Κονγκό-Μπραζαβίλ, για να εγκαταστήσει τον Ιερολ.



Δείτε ντοκιμαντέρ με τη ζωή και το έργο του γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη

Η ζωή και το έργο του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη στην Αμερική με εικόνες και βίντεο από την Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου Αριζόνας.