Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

EpSilon



«Μαύρο» από τα μεσάνυχτα στο EPSILON -Για μία εβδομάδα

Από τα μεσάνυχτα της 21ης Ιουλίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου θα πέσει «μαύρο» στη συχνότητα του EPSILON όπως έχει αποφασίσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.



Αναστολή στην ποινή για το Epsilon αποφάσισε το ΕΣΡ

Αναστολή στην ποινή για το Epsilon αποφάσισε το ΕΣΡ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχτηκε κατά πλειοψηφία την αίτηση θεραπείας που θα συζητηθεί μέσα στον Μάιο. Μέχρι λοιπόν να συζητηθεί η αίτηση θεραπείας αναστέλλεται το πρόστιμο, χρηματικό και κλείσιμο.



Θρήνος στο Epsilon για τον ξαφνικό θάνατο της Έφη Τσιτούμη: Ήταν μόλις 45 ετών

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση κυκλοφορεί στον κόσμο της τηλεόρασης τις τελευταίες ώρες, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, γνωστή τηλεοπτική παραγωγός.

Ο λόγος για την Έφη Τσιτούμη η οποία εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση ως παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Μega, συνέχισε με παραγωγές στο Alter ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στο Epsilon TV.



Ο Ν. Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε το Epsilon με συγκινητικό τρόπο: «Πολύ σημαντική εμπειρία...» (βίντεο)

Τους τηλεθεατές του Live News στο Epsilon αποχαιρέτησε έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια με άκρως συγκινητικό τρόπο ο Νίκος Ευαγγελάτος.



Ο Δημήτρης Μιχαλέλης Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Epsilon

Στην οικογένεια του Epsilon ανήκει πλέον ο Δημήτρης Μιχαλέλης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Εpsilon.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ήταν μέχρι πρόσφατα στη θέση του διευθυντή σύνταξης της Real News ενώ έχει περάσει από σημαντικές θέσεις σε κανάλια και εφημερίδες.



Κι επίσημα στο δυναμικό του Epsilon η Δέσποινα Βανδή

Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες επισημοποιήθηκε πριν από λίγο. Η Δέσποινα Βανδή αφήνει τον ΑΝΤ1 μετά από μια χρόνια συνεργασία για τα talent shows και πηγαίνει στο Epsilon. Εκεί όπου δεν θα είναι απλά κριτής, αλλά κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση. Ποια τα προγράμματα που προορίζει το Epsilon για την τραγουδίστρια;