Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

Επιζών



Πέθανε ο τελευταίος επιζών της εξέγερσης του γκέτο της Βαρσοβίας

Ο τελευταίος επιζών της εξέγερσης του γκέτο της Βαρσοβίας πέθανε σε ηλικία 94 ετών στην Ιερουσαλήμ, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αργά το Σάββατο.



Συγκλονιστική μαρτυρία 37χρονου που σώθηκε από τις φλόγες στο Μάτι

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 37χρονου προγραμματιστή που γλίτωσε από τη φονική φωτιά στο Μάτι. Οι φλόγες όμως του άφησαν σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Ο Κώστας νοσηλεύτηκε για 2,5 μήνες και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Μάτι.



78 ημέρες στην εντατική μετά την φωτιά στο Μάτι

 Ο Δημήτρης τα κατάφερε. Βγήκε νικητής

Οι μνήμες όμως  της 23ης Ιουλίου ξυπνάνε και πάλι και οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές 



Αυτό και αν είναι "θαύμα": Ένα 12χρονο αγόρι το μόνο που επέζησε από συντριβή αεροπλάνου

Ένας 12χρονος επέζησε συντριβής αεροπλάνου που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους σε ορεινή περιοχή της ανατολικής Ινδονησίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας έχασε χθες την επαφή με το αεροπλάνο, ένα ελβετικής κατασκευής Pilatus, το οποίο είχε απογειωθεί για μια πτήση 40 λεπτών στην πολύ απομακρυσμένη επαρχία της Παπουασίας.



Ανατριχιαστική μαρτυρία επιζώντα: Ετρεχα με το παιδί μου αγκαλιά, η γυναίκα μου μάλλον κάηκε εδώ [βίντεο]

Τις τραγικές στιγμές που έζησε, όταν πλησίασαν οι φλόγες, περιέγραψε ένας άνδρας στο Reuters. Η μαρτυρία του συγκλονίζει, καθώς κατάφερε να σώσει το 3χρονο παιδί του από την πυρκαγιά, αλλά η σύζυγός του δεν κατάφερε να τους ακολουθήσει.



Τραγωδία στον Σχινιά! Πώς περιγράφει τη μοιραία πτώση ο μοναδικός επιζών

Είναι συγκλονιστική, πραγματικά, η περιγραφή του 22χρονου φοιτητή που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο, που κατέπεσε στην περιοχή του Σχινιά και τελικά, επέζησε.