Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

επίσκεψη Τραμπ



Φάρσες για βόμβες κατά την επίσκεψη Τραμπ στην Ιαπωνία

Προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για την τοποθέτηση βομβών έγιναν στην Ιαπωνία, όπου βρίσκεται ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Παρόλα αυτά δεν εντοπίστηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός, ούτε έγιναν συλλήψεις, όπως έγινε γνωστό από την ιαπωνική αστυνομία.

Οι προειδοποιήσεις αφορούσαν περιοχές της δυτικής Ιαπωνίας, μακριά από το Τόκιο όπου βρίσκεται σήμερα ο Τραμπ.



Χτύπησαν το Ριάντ λίγο πριν την άφιξη Τραμπ

Το Ριάντ κτύπησαν με εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων δυνάμεις του Στρατού της Υεμένης πιστές στον πρώην η πρόεδρο της Υεμένης Ali Abdullah Saleh και στο κίνημα των Χούθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτοξεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τάγμα βαλλιστικών πυραύλων του Στρατού και εκτοξεύθηκαν συνολικά δύο πύραυλοι “Burkan-2” εδάφους-εδάφους.



Αστακός το Βέλγιο για την επικείμενη επίσκεψη Τραμπ

Στο ρυθμό της πρώτης επίσκεψης του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις Βρυξέλλες, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδες, έχει μπει η πρωτεύουσα του Βελγίου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα λάβει μέρος στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ ενώ θα επισκεφθεί και την έδρα της Ε.Ε.



Οι Βρετανοί αντιδρούν για την επίσκεψη Τραμπ

Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ήδη υπογράψει αίτηση καλώντας τη Βρετανία να αποσύρει την πρόσκληση προς τον Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί το Λονδίνο αργότερα μέσα στο χρόνο και να δειπνήσει με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Μέχρι στιγμής η λίστα αριθμεί 930.000 υπογραφές.