Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

έπιπλα



Γυάλισμα ξύλινων επιπλων με... τσάι!

Τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται φροντίδα περισσότερο από οτιδήποτε μέσα στο σπίτι.

Το ήξερες πως στα κινέζικα εστιατόρια καθαρίζουν τα τραπέζια τους και τα έπιπλά τους με τσάι; Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστατικά που περιέχει το τσάι δίνουν στα έπιπλα μια επιπλέον φυσική λάμψη. Ακούγεται τρελό αλλά όταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί φανταστικό πράγμα μιλάμε.



Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι όταν βάφουμε τα έπιπλά μας

Σας αρέσει το χρώμα στα έπιπλα, αλλά το αποφεύγετε γιατί δεν έχετε πίστη στα χέρια σας; Μάθετε από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι και ετοιμαστείτε να αγγίξετε την τελειότητα!



Έπιπλα inart, ανακαλύψτε τον διαχρονικό ρομαντισμό

Οι τάσεις στα έπιπλα και τη διακόσμηση αλλάζουν κάθε σεζόν, το ρομαντικό στυλ όμως με γενναίες δόσεις μινιμαλισμού και στοιχεία vintage, συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα της διαχρονικότητας στο σπίτι του σήμερα.

Αίσθηση κομψότητας, προσιτή πολυτέλεια και cozy διάθεση συνθέτουν χώρους που χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας, σύμφωνα με το inart.com.



Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χαρίζει τα έπιπλά του στους πυρόπληκτους

O μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Ολυμπιακού Μπεν συγκίνησε με την κίνησή του για τους πληγέντες των πυρκαγιών, προσφέροντας όλα τα έπιπλα που έχει το σπίτι του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:



Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χαρίζει τα έπιπλα του σπιτιού του στους πυρόπληκτους

O μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Ολυμπιακού Μπεν συγκίνησε με την κίνησή του για τους πληγέντες των πυρκαγιών, προσφέροντας όλα τα έπιπλα που έχει το σπίτι του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:



Τεράστιες ζημιές από ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα, στις 03:50,  σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (49), προκαλώντας τεράστιες ζημιές στην επιχείρηση. 

Στο σημείο βρίσκεται ομάδα πυροτεχνουργών, που συλλέγουν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού για να μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.