Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Επιχορηγήσεις



ΟΑΕΔ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας

Ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 11:00, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».



Επιχορηγήσεις έγιναν κατοικίες, αυτοκίνητα και σκάφη αναψυχής

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει το ΣΔΟΕ. Είκοσι χρόνια μετά τη ίδρυσή του και έχοντας χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια αλλά και 500 υπαλλήλους που μεταφέρθηκαν στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, το Σώμα ανασυντάσσεται και αναδιοργανώνεται στρέφοντας τα βέλη του σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.



ΕΣΠΑ: Τα νέα πακέτα που θα τρέξουν φέτος

Προγράμματα με προϋπολογισμό που «σπάει» το φράγμα του 1 δισ. ευρώ και αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, των υποδομών, στην κάλυψη σημαντικών κοινωνικών αναγκών, στην καταπολέμηση της ανεργίας κ.ά. έχει στα «σκαριά» το υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ (2014-2020).



Όλη η αλήθεια για τους αγρότες - Πώς έφτασαν ως εδώ

Με την είσοδο του 2016, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια συνεχών αγροτικών κινητοποιήσεων και από το μεγάλο μπλόκο του κόμβου της Βιοκαρπέτ, φτάσαμε στο μεγάλο μπλόκο του κόμβου της Νίκαιας ενώ σήμερα ζούμε τον απόλυτο ξεσηκωμό των αγροτών από την Κρήτη ως τον Έβρο.



Επιχορηγήσεις του υπ. Εσωτερικών σε δήμους

Με συνολικό ποσό 699.300 ευρώ επιχορηγείται ο δήμος Αθηναίων από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.