Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

επιδιορθωση



Με ποιες τροφές επιδιορθώνεται η πνευμονική λειτουργία πρώην καπνιστών

Οι καπνιστές που κόβουν το κάπνισμα και ακολουθούν μια διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε ντομάτες και φρούτα, ιδίως μήλα, έχουν καλύτερες πιθανότητες να αποκαταστήσουν την πνευμονική τους λειτουργία που έχει επηρεαστεί από το κάπνισμα, σύμφωνα με νέα μελέτη.
 
 


Βλάβη σε πυροσβεστικό αεροσκάφος

Bλάβη στο σύστημα των θυρίδων δεξαμενών νερού κατά τη φάση της υδροληψίας στην περιοχή του νότιου Ευβοϊκού, παρουσίασε πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215 κατά την εκτέλεση εκπαιδευτικής πτήσης, με συνέπεια την παραμονή του στην επιφάνεια της θάλασσας.



Τρόπος να αφαιρέσουμε την υγρασία από το κινητό μας

Πολλές φορές γίνονται διάφορα μικρό ατυχήματα στην καθημερινή μας ζωή που μπορεί να βρέξουν το κινητό μας με αποτέλεσμα  να σταματήσει να λειτουργεί ή να εμφανιστεί υγρασία στο κινητό.
 


Με νάιλον και... μονωτική επιδιορθώνουν τα περιπολικά στη Ναύπακτο

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει μια φωτογραφία που δημοσιεύει ο ιστότοπος nafpaktianews.gr και η οποία δείχνει ένα περιπολικό το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο σε περίοπτη θέση έξω από το Α.Τ. Ναυπάκτου. 



Πώς να επιδιορθώσεις μια σπασμένη σκιά ματιών

Μόλις αγόρασες την καινούργια σου σκιά και την ώρα του μακιγιάζ σου έπεσε κάτω και έσπασε. Μη σε πιάνει πανικός και το βασικότερο μην πετάξεις τη σκιά μιας και υπάρχει τρόπος να τη δεις και πάλι στην αρχική της μορφή.

Θα χρειαστείς:



"Χάλκινο" σε Ελληνίδα για την επιδιόρθωση του DNA

Το χάλκινο μετάλλιο του CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique) στην κατηγορία των Επιστημών Βιολογίας, απονεμήθηκε στην Εύη Σούτογλου.