Έρευνα: Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν 32 νοσήματα
29
Φεβρουαρίου
2024
- 15:56
Τελευταία τροποποίηση στις 29 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:57
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι άνθρωποι που τρώνε συχνά υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν 32 διαφορετικά προβλήματα υγείας.
Στα προβλήματα αυτά συμπεριλαμβάνονται από γαστρεντερικά ενοχλήματα έως καρδιοπάθεια και καρκίνος.