Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Επέτειος γάμου



Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η άγνωστη φωτογραφία που μοιράστηκαν

Την επέτειο 13 χρόνων γάμου γιορτάζουν σήμερα, 29 Απριλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που δημοσίευσαν μία άγνωστη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, με την τελετή να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.



Ουίλιαμ και Κέιτ: Επέτειος γάμου για το βασιλικό ζευγάρι

«8 χρόνια σήμερα – Ευχαριστούμε για τα μηνύματα αγάπης για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ». Με αυτό το μήνυμα το παλάτι γιόρτασε την επέτειο γάμου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

 



Επέτειος γάμου για την Αλίκη Κατσαβούκαι τον Κώστα Βουτσά

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια η Αλίκη Κατσαβού, ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου στο πλευρό του αγαπημένου της Κώστα Βουτσά και παντρεύτηκαν έχοντας δίπλα τους, συγγενείς και αγαπημένους φίλους τους!



Επέτειος γάμου για Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Η ρομαντική βραδιά που οργάνωσε ο Γάλλος πρόεδρος

Πέρασε την ημέρα του στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες αλλά φρόντισε το βράδυ να βρεθεί κοντά στην σύζυγό του και να γιορτάσει μαζί της την επέτειο του γάμου τους. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ένωσαν τις ζωές τους πριν 10 χρόνια, στις 20 Οκτωβρίου του 2007, με πολιτικό γάμο στην πόλη Τουκέ, όπου το ζευγάρι ψηφίζει και διατηρεί εξοχική κατοικία.



Το ρομαντικό μήνυμα του Ομπάμα στη γυναίκα του

Με ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μήνυμα ευχήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στην Μισέλ για την 25η επέτειο του γάμου τους, παρότι το ζευγάρι βρισκόταν για μία ακόμη φορά ο ένας μακριά από τον άλλο, λόγω υποχρεώσεων της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.



Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης ντύθηκε γαμπρός

Σαράντα έξι χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του.

Ο Πρόεδρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε για την τόσο σημαντική μέρα της ζωής του ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το γάμο την οποία συνόδευε με την λεζάντα, «46 χρόνια. Σε ευχαριστώ!».