Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

επανεκκίνηση



Πώς ο εγκέφαλος κάνει «επανεκκίνηση» μετά την αναισθησία;

Μπορεί να έχετε αναρωτηθεί κάποια φορά γιατί παίρνει τόση ώρα στον υπολογιστή να κάνει επανεκκίνηση.

Το ίδιο πράγμα αναρωτιούνται τώρα οι επιστήμονες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Πως κάνει επανεκκίνηση μετά από αναισθησία, μετά από κώμα ή βαθύ ύπνο;



Σκοπιανό: Επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων την Πέμπτη ή τέλος

«Η Πέμπτη θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα», αναφέρουν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ενόψει της συνάντησης Κοτζιά-Νίμιτς-Ντιμιτρόφ στην Ουάσιγκτον, επισημαίνοντας πως τότε ή θα ξαναρχίσουν οι συζητήσεις ή τελειώνει σε αυτή τη φάση η προσπάθεια επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.<



Βασιλειάδης : Nα συμφωνήσουν οι ομάδες με τους όρους μας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους πρόκειται να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League αν και εφόσον οι ομάδες συμφωνήσουν με αυτές, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.



Δυναμική επανεκκίνηση για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Το «άνοιγμα» στην κοινωνία και η προσφυγική κρίση είναι δύο μεγάλα «στοιχήματα» που όπως φαίνεται κέρδισε η νέα Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), του ιστορικού Οργανισμού, που διανύει τα τελευταία δυόμισι χρόνια μια δύσκολη πορεία τόσο ανασυγκρότησης και ανανέωσης όσο και της αντιμετώπισης των μεγάλων κοινωνικών αναγκών στη χώρα μας.



Σύνθημα για επανεκκίνηση στον Ολυμπιακό από τον Λεμονή

Για τα καλά έχει σηκώσει μανίκια αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής. 

Μετά την επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόλαβε να δουλέψει πολλά πράγματα, ενώ βρήκε μία κατάσταση που δεν είχε δημιουργήσει ο ίδιος. 



Συνάντηση Δραγασάκη με τραπεζίτες για τη χρηματοδότηση της οικονομίας

Συνάντηση με τους επικεφαλής του τραπεζικού συστήματος θα έχει σήμερα στη μία το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η χρηματοδότηση της Οικονομίας.