Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

επανακαταμέτρηση



Κρήτη: Επανακαταμέτρηση λόγω διαφοράς 24 ψήφων

Ο απερχόμενος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Ζαχαρίας Καλογεράκης, δεν κατάφερε να εκλεγεί από τον α' γύρο για ποσοστό μόλις 0,41%, ενώ στον β' γύρο έχασε από τον κ. Φραγκάκη για μόλις... 24 ψήφους.



Αποτελέσματα Εκλογών – Επανακαταμέτρηση στη Θεσσαλονίκη!

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι.



Τουρκία: Επανακαταμέτρηση των ψήφων πολλές περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης

Οι άκυρες ψήφοι σε 16 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης και όλες οι ψήφοι σε μία περιφέρεια καταμετρώνται εκ νέου μετά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Τουρκία, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.



Επανακαταμέτρηση θα ζητήσει η τουρκική αντιπολίτευση

Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα CHP, θα ζητήσει την επανακαταμέτρηση του 60% των ψήφων του δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση.



Το επιτελείο της Χίλαρι θα συμμετάσχει στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν

Στην διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων στο Ουισκόνσιν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος που ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, επισημαίνοντας, την ίδια ώρα, ότι δεν έχει προς το παρόν διαπιστώσει παρατυπίες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.