Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

επαφες



Επαφές Ν. Κοτζιά στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 73ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα πάρει μέρος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η σύνοδος θα ξεκινήσει με ομιλία του γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και στη διάρκεια των εργασιών της θα μιλήσουν - μεταξύ άλλων - ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Οι επαφες Τσίπρα με ΠτΔ και πολιτικούς αρχηγούς για την ΠΓΔΜ

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί αύριο στις 9:30 ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.



Ιδιωτικοποιήσεις, ενέργεια, δημόσια διοίκηση στις επαφές κυβέρνησης - θεσμών

Στην πορεία της δ' αξιολόγησης, οι επαφές μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης και των επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών αρχίζουν σήμερα στις 10.00, με πρώτα θέματα τις ιδιωτικοποιήσεις και την ενέργεια (11.00).

Θα ακολουθήσουν η επισκόπηση (12.00) και τα θέματα της δημόσιας διοίκησης (15.30).



Ξεκινάει άμεσα τις επαφές για Κονέ η ΑΕΚ!

Τη δεδομένη επιθυμία της να κρατήσει… μόνιμα τον Παναγιώτη Κονέ στο ρόστερ της ετοιμάζεται να κάνει πράξη η ΑΕΚ! 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Live Sport, οι άνθρωποι της Ένωσης θα ξεκινήσουν άμεσα, ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, επαφές με τη διοίκηση της Ουντινέζε, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 30χρονου μέσου. 



Κρίσιμες επαφές Κοτζιά στα Σκόπια για το ονοματολογικό - Συναντήσεις με Ζάεφ και Ντιμιτρόφ

Κρίσιμες επαφές για το ονοματολογικό ξεκινά σήμερα στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ο οποίος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ και τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.



Επαφές Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Παρουσίασε το σχέδιό του για προσέλκυση επενδύσεων

Το μήνυμα πως η Ελλάδα θα είναι η «αναπτυξιακή έκπληξη της Ευρώπης» εξέπεμψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προς την αμερικανική πλευρά, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των επαφών που είχε με αξιωματούχους στην αμερικανική πρωτεύουσα.