Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ΕΝΤΟΣ



Εντός των επόμενων 20 ωρών η επιχείρηση απεγκλωβισμού των πέντε

Η υγεία των πέντε ανθρώπων που παραμένουν παγιδευμένοι στο πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης είναι «ακόμη καλή» δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής επιχείρησης διάσωσης, αφού επιβεβαίωσε ότι τέσσερα ακόμη παιδιά απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το σπήλαιο.



Μέρκελ: Εντός 48 ωρών θα εξετάζονται οι αιτήσεις ασύλου

Εντός 48 ωρών θα εξετάζονται οι αιτήσεις ασύλου των προσφύγων, οι οποίοι θα φιλοξενούνται στα κλειστά κέντρα που σχεδιάζει η γερμανική κυβέρνηση, δηλώνει η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Θα επιδιώξουμε συμφωνία για το προσφυγικό και με άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας



Guardian: Οι νέοι της Βρετανίας ψήφισαν παραμονή στην ΕΕ

Σύμφωνα με την Guardian οι νέοι της Βρετανίας επέλεξαν... Bremain.

Η έρευνα διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και εκείνο του Μάντσεστερ και δείχνει πως οι νέοι κάτω των 40 ετών είναι μαζικά υπέρ του REMAIN με το ποσοστό να φτάνει το 61,6%. Τα στοιχεία αφορούν σε 7.444 ανθρώπους και συγκεντρώθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο ως και σήμερα.

 



Βρετανία: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 2% για την παραμονή της στην ΕΕ

Το 43% των Βρετανών πολιτών  τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώραςτους στην ΕΕ , ενώ εκείνο όσων υποστηρίζουν την αποχώρησή της από την ΕΕ βρίσκεται στο 41%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ICM που θα δημοσιευθεί αύριο , ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.