Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

εντονη



Μόσχα: Εκφράσαμε έντονη διαμαρτυρία στον Έλληνα πρέσβη

Μπορεί η Αθήνα, δια μέσω τηλεγραφήματος  στο  ΑΠΕ-ΜΠΕ, να προσπαθεί να αναδείξει πως ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς, που κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο ρωσικό ΥΠΕΞ, δεν ενημερώθηκε περί αντιμέτρων για την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών και η συζήτηση που έγινε ήταν ήπια, ωστόσο από τη Μόσχα προκύπτει ότι το ύφος των παρατηρήσεων για την στάση της Αθήνας ήταν μάλλον έντονο.



Έντονη βροχόπτωση στα Σφακιά της Κρήτης: Πλημμύρισαν σπίτια - Έκλεισαν δρόμοι

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στην περιοχή Βουβά Σφακίων η ισχυρή βροχόπτωση που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης.

Από την έντονη κακοκαιρία, τεράστιοι όγκοι απο χώματα και πέτρες κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής, καθώς επίσης απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι.
 



Έντονη αντίδραση της Άγκυρας για καλλιτεχνική εγκατάσταση στο Βερολίνο

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα, εκδίδοντας διπλωµατική διακοίνωση, μια εγκατάσταση που έκανε καλλιτεχνική ομάδα μπροστά από την γερμανική καγκελαρία στο Βερολίνο, στην οποία ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απεικονίζεται ως δικτάτορας.



Επιθετική Γεννηματά με τον Τσίπρα: Δεν υπάρχει ανάσα με τη θηλιά στο λαιμό

Γεμάτη αιχμές και από τις δύο πλευρές ήταν η συνάντηση  του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, στις οποίες γίνεται ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.



Θεσσαλονίκη: Έντονη αντιπαράθεση Μπουτάρη με τους πρώην στενούς συνεργάτες του

Εντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τους πρώην στενούς του συνεργάτες και συνιδρυτές της δημοτικής παράταξης "Πρωτοβουλία", Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Κουράκη, σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Παγκόσμια Τράπεζα.



Εντονη ομίχλη «σκέπασε» τα βόρεια προάστια της Αττικής (Φωτό)

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία και την θερμοκρασία, κρύβονται πίσω από την μυστηριώδη ομίχλη που καλύπτει από το πρωί τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Μετά τις 08:00 το πρωί το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο με αποτέλεσμα η ορατότητα να περιορίζεται.