Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

ενωση κεντρωων



Τι όνειρο είδε ο Λεβέντης πριν πάει να ψηφίσει

Στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι «είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι η Ένωση Κεντρώων είναι εμπόδιο.

»Ξυπνώντας σήμερα είδα ένα όνειρο. Ότι θα κάνουν κυβέρνηση μαζί η Φώφη Γεννηματά κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Στην Ένωση Κεντρώων από τους ΑΝΕΛ ο Κώστας Κατσίκης

Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρό της Ένωσης Κεντρώων.



Συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Πράσινο Κίνημα

Τη συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Πράσινο Κίνημα ανακοίνωσε η πρώτη με Δελτίο Τύπου. Η συνεργασία προέκυψε μετά από συνάντηση των δύο πλευρών όπου επήλθε και προγραμματική σύγκλιση, ενώ εντός των ημερών θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και θα δοθεί ανάλυση των όσων αποφασίστηκαν.



Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων

Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο την μεγάλη πληγή του πελατειακού κράτους.

 



Τα 42 ονόματα με την Ένωση Κεντρώων στης Ευρωεκλογές του '19



Ένωση Κεντρώων: Την απόφαση για το Σκοπιανό να την πάρει η επόμενη Βουλή

Μόνη λύση οι εκλογές, σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, ως εκ τούτου «την απόφαση για το Σκοπιανό να πάρει η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές».