Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ενοπλη



Καλοχώρι Θεσσαλονίκης - Ληστεία σε χρυσοχοείο

Ενοπλη ληστεία το βράδυ της Πέμπτης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. 
Οι δράστες εισέβαλαν σε χρυσοχοείο της περιοχής λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ και με την απειλή όπλου πραγματοποίησαν τη ληστεία.



Ηλιούπολη - Ληστεία σε κατάστημα ηλεκτρονικών - Ένοπλοι δράστες

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το βράδυ σε κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα εισέβαλαν στο καταστήμα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, ενώ άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.



Ένοπλη γυναίκα σε νοσοκομείο του Οχάιο

Συναγερμός σήμανε σε νοσοκομείο στο Οχάιο, έπειτα από πληροφορίες για παρουσία ένοπλης γυναίκας.

Η αστυνομία κάνει έρευνα στους ορόφους του κτιρίου του Cleveland Clinic -Medina Hospital. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έχει όπλο και απειλεί ανθρώπους.

Η αστυνομία ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ότι δεν υπήρξαν πυροβολισμοί.



Μεσσηνία: Συνέλαβαν κτηνοτρόφο επειδή προστάτεψε τη ζωή του από ένοπλη επίθεση τσιγγάνων

Ένας κτηνοτρόφος οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα της Καλαμάτας επειδή έκανε το «έγκλημα» να προστατέψει τον εαυτόν του από επίθεση τσιγγάνων οι οποίοι οπλοφορούσαν.

Όλα εξελίχθηκαν στην κοινότητα Άρι Μεσσηνίας.



Λήστεψαν χρηματοποστολή τράπεζας και έφυγαν με 50.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία το μεσημέρι σε χρηματαποστολή στο Βασιλικό Χαλκίδας, την στιγμή του ανεφοδιασμού ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, έξω από σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες ήταν δυο και οπλισμένοι με όπλο και καλάσνικοφ. Περίμεναν σε αυτοκίνητο, έχοντας τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καλυμμένα.



Λιβύη: Ένοπλη ομάδα απήγαγε μηχανικούς τουρκικής κατασκευαστικής

Τέσσερις μηχανικοί που εργάζονται για την τουρκική κατασκευαστική εταιρεία Enka απήχθησαν στη νοτιοδυτική Λιβύη, όπως έγινε γνωστό από ένα στέλεχος της κρατικής λιβυκής εταιρείας ηλεκτροδότησης.