Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

εναλλακτικες



4 πεντανόστημες σούπες για εναλλαγές στο χειμωνιάτικο δείπνο σας

Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές σούπες και έχετε ξεμείνει από επιλογές, αν θέλετε να αποτοξινωθείτε από τα έτοιμα και γρήγορα φαγητά, δοκιμάστε αυτές τις 4 εύκολες συνταγές για σούπες.



Δες τί άλλο μπορείς να κάνεις με μία μπύρα

Η μπύρα είναι το αγαπημένο δροστιστικό και κυρίως καλοκαιρινό ποτό που κανένας δεν μπορεί ν' αντισταθεί. 

Εκτός, όμως από την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει, με λίγη ποσότητα μπύρας μπορούμε να λύσουμε διάφορα μικροπροβλήματα.

Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τρεις εναλλακτικές χρήσεις της 



Διπλάσιες πιθανότητες θανάτου έχουν όσοι καρκινοπαθείς επιλέγουν εναλλακτικές θεραπείες

Οι ασθενείς με καρκίνο που επιλέγουν να κάνουν εναλλακτικές θεραπείες, αντί για τη συμβατική θεραπεία για καρκινοπαθείς (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, χειρουργική επέμβαση), έχουν τουλάχιστον διπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική μελέτη.



Πενς: Στο τραπέζι όλες οι εναλλακτικές για τη Συρία

«Όλες οι εναλλακτικές βρίσκονται επί τάπητος» δήλωσε χθες ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πενς σχετικά με την αντίδραση των ΗΠΑ στην επίθεση με τοξικό αέριο στη Συρία, την ευθύνη της οποίας η Ουάσιγκτον επιρρίπτει στη συριακή κυβέρνηση.



Οι εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον της ευρωζώνης απο τον σύμβουλο της Καγκελαρίας

Ως «κατεστραμμένο κράτος» χαρακτηρίζει την Ενωμένη Ευρώπη ο Ρόλαντ Μπέργκερ, ένας εκ των οικονομικών συμβούλων της καγκελαρίου Μέρκελ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Handelslbatt», προτείνοντας παράλληλα η Γερμανία να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, προκειμένου να... βοηθήσει την Ε.Ε. να επιβιώσει.



Ποιες εναλλακτικές έχουν οι δανειολήπτες για τα "κόκκινα δάνεια"

Συγκεκριμένους τύπους ρυθμίσεων για στεγαστικά, επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια θα περιλαμβάνει ο επικαιροποιημένος Κώδικας Δεοντολογίας που ετοιμάζει η Τράπεζα της Ελλάδος.