Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ενα

 

Πώς σπάμε σωστά ένα σπυράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Συνηθίζετε κι εσείς να σπάτε τα σπυράκια που βγαίνουν σε διάφορα σημεία στο σώμα σας;

Αν και το σωστό είναι αυτήν την δουλειά να την κάνει για εσάς ένας δερματολόγος, εντούτοις είναι καλό να ξέρετε τον πιο σωστό τρόπο να σπάτε ένα σπυράκι μόνοι σας, αφού είναι και το πιο πιθανό τελικά.



Καρκίνος στο πάγκρεας: Ένας στους τρεις αγνοεί αυτά τα «αθώα» σημάδια

Ένας στους τρεις ενήλικες θα αγνοήσει πιθανά συμπτώματα του καρκίνου στο πάγκρεας, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού φιλανθρωπικού οργανισμού υγείας.
 


ΗΠΑ: Κι όμως μάνα και κόρη έχουν διαφορά... μόλις ένα χρόνο!

Είναι ποτέ δυνατόν μαμά και κόρη να έχουν διαφορά μόλις ένα χρόνο; Κι όμως! Η μητέρα είναι 26 ετών και η μονάκριβη κόρη της...25 ετών.Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία - ένα ιατρικό θαύμα θα λέγαμε- που έγινε πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της επιστήμης.



Μπανγκλαντές: Ένα στα τέσσερα παιδιά είναι υποσιτισμένο

Σχεδόν ένα στα τέσσερα παιδιά των Ροχίνγκια κάτω των πέντε ετών που έχουν φύγει από τη Μιανμάρ για να αναζητήσουν καταφύγιο στο Μπανγκλαντές υποφέρει από σοβαρό υποσιτισμό, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση Save the Children.



Ένα εκατομμύριο Σύροι βρίσκονται «υπό πολιορκία»

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Σύροι βρίσκονται «υπό πολιορκία» από τα αντιμαχόμενα μέρη στον πόλεμο της Συρίας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Στίβεν Ο' Μπράιεν.