Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Εμιλιάνο Σάλα



Δύο άτομα στη φυλακή για τη διαρροή φωτογραφιών του Εμιλιάνο Σάλα

Αναμφίβολα , η είδηση του χαμού του Εμιλιάνο Σάλα ήταν από τις πιο θλιβερές στον ποδοσφαιρικό κόσμο μέσα στο 2019, με το ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή από την Γαλλία στην Αγγλία (για να υπογράψει στην Κάρντιφ) να πέφτει στη θάλασσα της Μάγχης στις 21 Ιανουαρίου και το πτώμα του να βρίσκεται στις 6 Φεβρουαρίου.



Θλίψη: Πέθανε ο πατέρας του Σάλα από καρδιακή προσβολή!

Στη θλίψη βυθίζεται ξανά η οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα, καθώς τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Όπως μετέδωσαν τα αργεντίνικα Μέσα, ο 58χρονος Οράσιο Σάλα πέθανε το βράδυ της Πέμπτης έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.



Το ύστατο αντίο στον Εμιλιάνο Σάλα - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα τελέστηκε το Σάββατο στην Αργεντινή και τη γενέτειρα του, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Εκεί βρέθηκαν και ο συμπαίκτης του στη Ναντ, Παλουά, αλλά και ο προπονητής της Κάρντιφ Νέιλ Γουόρνοκ, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον 29χρονο φορ.

 



Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Εμιλιάνο Σάλα

Tο ανθρώπινο δράμα με πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Σάλα άρχισε όταν εξαφανίστηκε στις 21 Ιανουαρίου από τα ραντάρ το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Γαλλία στην Ουαλία (θα υπέγραφε στην Κάρντιφ μετά το deal με την Ναντ ύψους 17.000.000 ευρώ) και ολοκληρώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν το πτώμα του ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.



«Ο μάνατζερ ανάγκασε τον Σάλα να μπει στο μοιραίο αεροπλάνο»

Στην αποκάλυψη πως ο άτυχος Εμιλιάνο Σάλα μπήκε στο μοιραίο αεροπλάνο, με τον καιρό να μην είναι καθόλου ευνοϊκός για ταξίδι, κατόπιν ισχυρών πιέσεων από τον ατζέντη του Γουίλι ΜακΚάι, προέβη φίλος του αδικοχαμένου 28χρονου ποδοσφαιριστή.



Η πρώτη εικόνα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα

Οι αρμόδιες αρχές που πραγματοποιούν τις έρευνες για το αεροπλάνο που κατέπεσε και μεταξύ άλλων μετέφερε και τον ποδοσφαιριστή της Ναντ, Εμιλιάνο Σάλα, ανακοίνωσαν ότι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου βρέθηκε μία σορός στα συντρίμμια του βυθισμένου αεροπλάνου.

Λίγες ώρες μετά το Sky News μετέδωσε τις πρώτες εικόνες των συντριμμιών του βυθισμένου αεροσκάφους.