Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



Επίθεση στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα

Επίθεση με μαύρη μπογιά πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα.



Την Τετάρτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Αρτέμης Σώρρας

Στο "σκαμνί" εννέα άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ανάμεσά τους και ο Αρτέμης Σώρρας
Για την Τετάρτη έχει προσδιοριστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη που αφορά στις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης. Στο εδώλιο παραπέμπονται εννέα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Αρτέμης Σώρρας.



Παραλήρημα Σώρρα: Θα βγω Πρωθυπουργός!

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος διανύει την 32η μέρα εγκλεισμού του στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και μιλάει για την επόμενη ημέρα του κόμματος των «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.



Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Τον δρόμο προς την φυλακή πήρε  ο Αρτέμης Σώρρας μετά την απολογία του ενώπιον της δικαιοσύνης για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, που αφορούν την δράση της Οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας έωλη την κατηγορία. Μάλιστα, αναμένεται να προσφύγει άμεσα στο αρμόδιο συμβούλιο ζητώντας την αποφυλάκιση του.



Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη φύλαξη των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις (φώτο)

Πρόσφατο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας με την ένδειξη «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΕΠΕΙΓΟΝ», σύμφωνα με το οποίο ζητείται γενική επιφυλακή των αστυνομικών δυνάμεων στην Αθηνά για τη φρούρηση των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις, ήρθε στη δημοσιότητα από το Βήμα!