Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ελληνικό νησί



Το ελληνικό νησί που εκθειάζει βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

Η δημοφιλής βρετανική, τουριστική ιστοσελίδα Allaboutshipping.co.uk μέσα από άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου James Brewer, απογειώνει την Κάρπαθο και τον οικοτουρισμό της, προτείνοντας το ακριτικό νησί ως έναν από τους κορυφαίους προορισ



Ποιο είναι το πρώτο ελληνικό νησί που λέει «όχι» στο πλαστικό καλαμάκι;

Η Σίκινος είναι το πρώτο ελληνικό  νησί που λέει "όχι" στο πλαστικό καλαμάκι!



Ελληνικό νησί στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών για το 2018

Με κριτήριο τα νέα ξενοδοχειακά openings, τις ενδιαφέρουσες κρουαζιέρες και τα επερχόμενα events ο αμερικάνικος, ταξιδιωτικός ιστότοπος www.islands.com προτείνει τους 18 καλύτερους προορισμούς για να ταξιδέψετε το 2018.



Ελληνικό νησί ανάμεσα στα καλύτερα για ολιγοήμερες διακοπές

Η βρετανική Express παρουσιάζει τη λίστα με τις 5 κορυφαίες αποδράσεις εντός της Ευρώπης που είναι εντυπωσιακές αλλά και ιδανικές για μια απόδραση λίγων ημερών.



Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία "παραδεισένια" νησιά

Το Booking.com δημοσίευσε τη λίστα με τους 7 κορυφαίους νησιωτικούς παραδείσους στον κόσμο για το 2017. Ανάμεσα στα 7 νησιά που επέλεξαν για τη συγκεκριμένη λίστα, βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί.



Ελληνικό νησί στα 10 καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για τους λάτρεις του νερού

Οι New York Times εξερευνούν τα ποτάμια, τις λίμνες και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ευρώπης. Η εφημερίδα μετά από έρευνα δημοσιεύει τη λίστα με τα 10 κορυφαία μέρη, που έχουν κάποια σύνδεση με το νερό, είτε είναι ένα ποτάμι, είτε μια λίμνη είτε η θάλασσα.