Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ



Παίκτης του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στη Λάρισα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Καρπενησίου από όπου κατάγεται. Δείτε για ποιον πρόκειται...

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιάλτας ή Άλεξ όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες κατά την παρουσία του στο φετινό Ελλάδα έχεις Ταλέντο, βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή, στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στη Λάρισα.



Οι χορευτές House of Drama κέρδισαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο!»

Με ένα φαντασμαγορικό σόου ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το talent show του Σκάι «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ νικητές, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αναδείχθηκαν οι χορευτές της ομάδας House of Drama! 



Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό από α και β ημιτελικό

Στον μεγάλο τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο, κατάφεραν να περάσουν οι 15χρονοι χορευτές από την Πάφο, Αντωνία και Γιώργος από τον πρώτο ημιτελικό.

Οι ταλαντούχοι χορευτές απέδειξαν στην μέχρι τώρα πορεία τους στο show για το πόσο πολύ αγαπούν το χορό και πόσο ταλέντο έχουν.



Ο μάγος Γιώργος Παμπουκίδης που άφησε άφωνο το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Δείτε το βίντεο

Ο μάγος Γιώργος Παμπουκίδης εμφανίστηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον ημιτελικό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παρουσιάζοντας μία παράσταση μαγείας και ψευδαισθήσεων και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.



Απίστευτη ατάκα Μουζουράκη για 8χρονη: «Τι έγινε ρε παιδιά; Είναι προηχογραφημένο αυτό!»

Στη σκηνή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ανέβηκε χθες Δευτέρα 4/12, η Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου από τη Λάρνακα ερμηνεύοντας το τραγούδι "Αναστασία".

Το ταλέντο της 8χρονης εντυπωσίασε κοινό και κριτές για δεύτερη φορά κάνοντας τον guest καλεσμένο του talent show, Πάνο Μουζουράκη, να μένει άφωνος με την αγγελική φωνή της μικρής Άντρεας.



Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 16χρονος που έκανε τον Ντάνο να πατήσει Golden Buzzer!

Σε έναν ξεχωριστό ρόλο σε αυτόν του κριτή, είδαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο το βράδυ της Κυριακής, στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Ένας 16χρονος διαγωνιζόμενος, ο Φώτης Χαλκίδης ανέβηκε στη σκηνή ερμήνευσε εξαιρετικά το ποντιακό τραγούδι «Την Πατρίδαμ Έχασα» με το οποίο κριτές καθηλώθηκαν.