Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

ελεύθερη είσοδος



Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σαββατοκύριακο - Αναλυτικό πρόγραμμα

Στις 28-30 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 22η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.



Γιώργος Νταλάρας και Εστουδιαντίνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος με ελεύθερη είσοδο

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται στον καταπράσινο κήπο του τον Γιώργο Νταλάρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Το ραντεβού έχει οριστεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στη μουσική παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife,

 

28η Οκτωβρίου στο Μουσείο Ακρόπολης με ελεύθερη είσοδο και εκθέματα Σαγκάης

Μια χάλκινη τελετουργική λεκάνη και το ζωγραφικό έργο «Ταξιδεύοντας κατά μήκος του Διάφανου Ποταμού» θα αποτελέσουν τα έργα με τα οποία το Μουσείο της Ακρόπολης θα τιμήσει την 28η Οκτωβρίου. 

Παράλληλα, η είσοδος τόσο στο Μουσείο, όσο και στην περιοδική έκθεση «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων», θα είναι ελεύθερη. 



Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (22-24 Σεπτεμβρίου).



Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για όλους τους επισκέπτες του Μουσείου της Ακρόπολης το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, γιορτάζοντας την Εθνική Επέτειο.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.