Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ελεονώρα Μελέτη



Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άντρα μου

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε, στην έναρξη της εκπομπής της «Mega Καλημέρα», τον σοβαρό λόγο για τον οποίο δεν κοιμήθηκε το βράδυ.

Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, εξήγησε στους τηλεθεατές πώς το βράδυ ήταν στο νοσοκομείο καθώς ο σύζυγός, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε.



Η Ελεονώρα Μελέτη είδε τη «δίμετρη θεά» Θέλξη να την πλησιάζει «και λέω “αν μιλήσει στον Θοδωρή θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες”»

Στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Θέλξη για τη λαμπερή επιστροφή της στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια, για την αποχή με το… κλάμερ στα μαλλιά και το αυτοκίνητο που της έκαναν δώρο.



Ελεονώρα Μελέτη για πυρκαγιές: «Αποτύχαμε εδώ και 38 χρόνια! Tι σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε;»

Η Ελεονώρα Μελέτη, που είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με τα θέματα του περιβάλλοντος δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το τραγικό γεγονός.

Η γνωστή δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram εξέφρασε την θλίψη της, την αγανάκτησή της αλλά και την απογοήτευσή της σχετικά με την έλλειψη της οικολογικής συνείδησης.



Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή στο MEGA

Ελεονώρα Μελέτη «μετακομίζει» στο MEGA και το κανάλι ανακοίνωσε την καθημερινή εκπομπή της παρουσιάστριας, η οποία θα έχει το όνομα «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού: «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».



Ελεονώρα Μελέτη: Το μπρελόκ που της χάρισε ο πατέρας της και το μήνυμα για τη Φολέγανδρο

Με δυο μακροσκελείς αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρεται στο άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Μάλιστα αναρτά και μια φωτογραφία από ένα μπρελόκ που της χάρισε ο πατέρας της και μοιράζεται τις σκέψεις της για τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.



Μεσάνυχτα: Ο Κώστας Τσουρός θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο

Απόψε, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», του Alpha στη 01:10, ο Κώστας Τσουρός είναι καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη.