Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 -

Ελένη Χατζίδου



Η Ελένη Χατζίδου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Με έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια

Μια ανακοίνωση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα MAD VMA όταν βρέθηκε στη σκηνή με τον Fipster. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής αποφάσισε να σταματήσει τα unfollow και τα block στα social media, αφού μέχρι στιγμής δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα της σόουμπιζ, τα οποία είχε βάλει σε αυτή τη λίστα.



Συγκίνησε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας για τη μητέρα του – «Πιο άντρας του σπιτιού από τη μαμά του σπιτιού δεν υπάρχει»

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στην πρώτη εκπομπή «Breakfast @ Star» για το 2024 έκαναν «ποδαρικό» φιλοξενώντας στο πλατό την κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα, αλλά και τη μητέρα του παρουσιαστή της εκπομπής.



Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα»!

Η Ελένη Χατζίδου πληρώθηκε, όπως είπε από το Survivor και ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει τη δική της αλήθεια, όπως ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.



Η Ελένη Χατζίδου βολτάρει με παρέα στον Άγιο Δομίνικο

Η Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει τις πρώτες μέρες μακριά από το Survivor και φυσικά ενημερώνει με φωτογραφίες τα social media της. Χθες, η τραγουδίστρια έκανε τις βόλτες της στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να απολαύσει όλα όσα στερήθηκε το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι. 



Έκαψαν το αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο της γνωστής τραγουδίστριας, Ελένης Χατζίδου τα ξημερώματα της Τετάρτης. 



Τροχαίο ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Τροχαίο ατύχημα είχε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, ευτυχώς όχι σοβαρό. Το ατύχημα θέλησε να το γνωστοποιήσει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.