Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

ελενα



Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την ιστορία της 29χρονης Ελενας (Βίντεο)

Συγκλονισμένη παραμένει η  κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άτυχης  Έλενας Φραντζής.

Αθώος δηλώνει ο ιερέας, που βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA.



Η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη χολέρα στο Έλενα

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) που φερόταν ότι βρέθηκε σε λιμνάζοντα ύδατα στο μαιευτήριο «Έλενα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΚΕΕΛΠΝΟ.



Συναγερμός στο νοσοκομείο Ελενα: Φόβος και τρόμος από το βακτήριο της χολέρας

Το υπουργείο Υγείας, αλλά και η διοίκηση του «Ελενα» επιβεβαιώνουν την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας, σε καλλιέργεια δείγματος του νερού από το υπόγειο της αποθήκης τροφίμων του νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου» όπου εδώ και έξι μήνες υπάρχει διαρροή νερού.

Την αποκάλυψη έκανε η Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.



Δραματική έκκληση του διοικητή των νοσοκομείων "Ελενα" και "Αλεξάνδρα": Ζητούνται γονείς για παιδιά σε αναμονή

Τα εγκαταλελειμμένα βρέφη που φιλοξενούνται στο «Έλενα» και στο «Αλεξάνδρα» έχουν γεννηθεί κυρίως από μόνες μητέρες, χρήστριες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες δεν αντιλαμβάνονται τον γονεϊκό τους ρόλο, από μόνες μητέρες χαμηλής νοημοσύνης και από μητέρες που πάσχουν από κάποιο ψυχικό νόσημα, αναφέρει ο διοικητής των δύο νοσοκομείων Δημήτρης Βεζυράκης μιλώντας στο Πρακτορείο, το περιο



Εξαφάνιση Ελενας: Δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν τη σορό οι φίλες της

Την εξέταση του DNA από το δείγμα της σορού που για πέντε μήνες βρισκόταν στα... αζήτητα του νεκροτομείου και φαίνεται να ανήκει στη 50χρονη Έλενα περιμένουν πλέον οι συγγενείς της και οι φίλοι της για να γνωρίζουν κι επισήμως ότι πρόκειται για το αγαπημένο τους πρόσωπο.



Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εξαφάνιση της 50χρονης Ελενας

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 50χρονης Ελενας από την Ουκρανία, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 Ιουνίου, όταν η φίλη και γειτόνισσά της στην ίδια πολυκατοικία στα Πετράλωνα διαπίστωσε ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της.