Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας



Κανονικά οι πτήσεις αύριο Τρίτη 9 Απριλίου – Παράνομη η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Κανονικά θα εκτελεστούν, αύριο Τρίτη 9 Απριλίου, οι πτήσεις μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε παράνομη την 4ωρη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει η ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας) από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.



Στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας - Ποια δρομολόγια επηρεάζει

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00 και αναμένονται τροποποιήσεις στις ώρες αρκετών πτήσεων.

 



Τρίωρη στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την προσεχή Δευτέρα

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Έτσι, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00 και αναμένονται τροποποιήσεις στις ώρες αρκετών πτήσεων.



Άκαρπη η συνάντηση Σπίρτζη - ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας: 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Στο έδαφος θα είναι από την Κυριακή καθηλωμένα τα αεροπλάνα στα ελληνικά αεροδρόμια, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που κήρυξαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.



Ακυρώνονται πτήσεις την Πέμπτη λόγω απεργίας

Με την 24ωρη απεργία στο Δημόσιο ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 7 Απριλίου, το νέο κύμα κινητοποιήσεων για τις προωθούμενες αλλαγές σε ασφαλιστικό, φορολογικό και «κόκκινα» δάνεια, εν μέσω της κρίσιμης διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους επικεφαλής του κουαρτέτου των δανειστών.



Στάση εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας την Τετάρτη

Σε τετράωρη στάση εργασίας, από 14.00 μέχρι 18.00, θα προχωρήσει την Τετάρτη 5 Αυγούστου η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος.