Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

έλεγχο



Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Γέρακα Αττικής

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Γέρακα και κατακαίει χαμηλή βλάστηση και ξηρά χόρτα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η φωτιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στον Γέρακα Αττικής. Επί τόπου παραμένουν ωστόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της.



Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κρήτη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Άγνος κοντά στο Καστέλι Ηρακλείου.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύονταν συνεχώς, έφτασαν εγκαίρως στο σημείο και άρχισαν να κατασβήνουν τη φωτιά, προτού λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Τζιά - Η φωτιά εκδηλώθηκε στα σπίτια πάνω από το Βουρκάρι

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Τζιά κοντά σε σπίτια όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική στις 6:45 το πρωί.



Υπό μερικό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα σε Κρυονέρι και Αρτέμιδα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές στο Κρυονέρι Αττικής και στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, στην Αρτέμιδα Αττικής.

Στο Κρυονέρι επιχειρούσαν μέχρι αργά το βράδυ 35 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 28 ατόμων, ενώ στην Αρτέμιδα 40 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων.



«Πόλεμος» για τον έλεγχο των ναρκωτικών πίσω από δολοφονία στα Εξάρχεια

Ένας 32χρονος  Αλβανός που βρίσκεται στη φυλακή είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηθικός αυτουργός ανθρωποκτονίας που έγινε τον Νοέμβριο του 2013 στα Εξάρχεια. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και θύμα ήταν ένας 29χρονος Αλβανός.



Νάξος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή χαμηλής βλάστησης στο Μαυρομάρη της Νάξου.

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεσή της 29 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σημειώνεται ότι από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν κατοικημένες περιοχές.