Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ελαιο



Έλαιο καρύδας: Δες πως πρέπει να το χρησιμοποιείς για να έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever!

Οι περισσότερες από εσάς αντιμετωπίζετε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα με τα μαλλιά. Τα ταλαιπωρείτε με τη συχνή βαφή αλλά και τη χρήση συσκευών θερμότητας.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι άκρες τους είναι σε κακή κατάσταση, η τρίχα είναι ξηρή και θαμπή ενώ πολύ συχνά τα μαλλιά σας φριζάρουν.



Αυτό είναι το «θαυματουργό» λάδι για το δέρμα και τα μαλλιά σας

Αν και δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο γνωστά και δημοφιλή εθαίρια έλαια, το λάδι γερανίου είναι θαυματουργό, με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά σας.

 

Έλαιο Καρύδας: Ποια είναι τα αποδεδειγμένα οφέλη του για τον οργανισμό

Το έλαιο καρύδας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει δημοφιλές αλλά δεν λαμβάνει την εκτίμηση  που του αξίζει. Δεν έχει μόνο «καλά» κορεσμένα λίπη, αλλά και εκπληκτικά θεραπευτικά οφέλη και -χρήσιμες για την υγεία- πρακτικές εφαρμογές.



Έλαιο μέντας: Δείτε με ποιον τρόπο καθαρίζει τους πνεύμονες

Τα οφέλη από την κατανάλωση του ελαίου μέντας ειδικά για τον καθαρισμό του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και των πνευμόνων είναι μοναδικά.



Το έλαιο καρύδας εξίσου ανθυγιεινό με τα ζωικά λίπη και το βούτυρο

Το έλαιο από καρύδες περιέχει άφθονα κορεσμένα λίπη που μπορούν να αυξήσουν την «κακή» χοληστερόλη (LDL), δήλωσε η Ένωση των αμερικανών καρδιολόγων, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο λάδι είναι εξίσου ανθυγιεινό με τα ζωικά λίπη και με το βούτυρο, αν όχι περισσότερο.