Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024 -

Ελ Κααμπί



Footmercato: «Πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο ο Ελ Κααμπί»

Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» αποκάλυψε πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ομάδα, την οποία κοουτσάρει πλέον ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχασε πρόσφατα τον Μίτσι Μπατσουαγί από την μεγάλη της αντίπαλο, Γαλατάσαραϊ και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.



Ελ Κααμπί: Ήξερα όταν αποκλείσαμε την Μακάμπι πως θα φθάναμε έως το τέλος

Ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης του Conference, Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας του Μαρόκου για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.



Αμορούζο: Ο Ελ Κααμπί μου θυμίζει τον Ιντσάγκι, δεν μπορείς να τον μαρκάρεις

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην OPAP Arena, καθώς κατέκτησε το Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που φέρνει ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.



Ελ Κααμπί: Μετά το 1-6 η αυτοπεποίθησή μας έφτασε στα ύψη, είναι ένα όνειρο που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, στην πορεία μέχρι και τον τελικό του Europa Conference League, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του τελικού κόντρα στην Φιορεντίνα(29/5 22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού σέντερ φορ:



UEFA για Ελ Κααμπί: «Τίποτα δεν τον σταματά!»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί οδήγησε με τα γκολ του τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League και για αυτόν το λόγο η UEFA κάνει ειδική αναφορά στον Μαροκινό.

«Τίποτα δεν σταματά τον Ελ Κααμπί», αναφέρεται σε ανάρτηση στα social media παρουσιάζοντας τα δέκα γκολ που έχει σημειώσει ο 30χρονος σέντερ φορ στα οκτώ τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια των Πειραιωτών στην Ευρώπη.



Ολυμπιακός: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Ελ Κααμπί – Κυνηγά τον Αλεξανδρή

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε τα 26 γκολ φέτος με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του.