Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

εκτος



Πλήθος κόσμου έξω από το Βελλίδειο την ώρα της ομιλίας του Μητσοτάκη - Δήμαρχοι έμειναν απ'έξω (φωτογραφίες)

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Βελλίδειο την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε διότι είχαν δοθεί υπερβολικές προσκλήσεις με βάση την χωρητικότητα της αίθουσας και έτσι αρκετός κόσμος, μεταξύ των οποίων και Δήμαρχοι, έμειναν εκτός.



Τι πρότεινε ο Τσίπρας στον Κοντονή και αρνήθηκε

Χολωμένος εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής, αφού με τον ανασχηματισμό είδε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το υπουργείο Δικαιοσύνης. 



Ποιοι έμειναν εκτός της νέας Κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Επτά ήταν τα ονόματα (μη συμπεριλαμβανομένων των Σκουρλέτη και Κουρουμπλή) που δεν ακούστηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, που γνωστοποίησε σήμερα τη νέα σύσταση της κυβέρνησης.



Εκτός Nomads ο Αρναούτογλου

Ανατροπή στα σχέδιά τους έκαναν τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζοντας πως στην αρχή της επόμενης σεζόν θα βγάλουν τελικά το «Nomads». Ωστόσο σκοπεύουν το ριάλιτι επιβίωσης που θα βγει στον αέρα να μην θυμίζει... σε πολλά... σε πάρα πολλά... αυτό που είχε βγει στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώνεται.



ΚΕΑ: Εκτός υπολογισμού εισοδήματος το επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

Εκτός υπολογισμού στο εισόδημα για την χορήγηση του ΚΕΑ τίθεται το επίδομα ανεργίας σύμφωνα με διάταξη του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση.



Survivor 2: Εκτός παιχνιδιού και η Ολγα Φαρμάκη

Τελικά αυτό που σιγοψιθυριζόταν πριν λίγες μέρες για την Όλγα Φαρμάκη και την αποχώρησή της απο το Survivor μόλις έγινε πραγματικότητα!

Η δημοφιλής παίκτρια, δεν άντεξε και επιστρέφει Ελλάδα όπως και πάρα πολλοί από το φετινό κύκλο του παιχνιδιού!

Το ερώτημα είναι άλλο. Θα μείνει κανείς για τον τελικό ή τσάμπα βλέπουμε;