Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

ΈΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ



Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου για το εστιατόριο του Μποτρίνι

Τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας σχετικά με τις καταγγελίες 19χρονου ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η έρευνα αφορά σωρεία σοβαρών αδικημάτων, όπως οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.



Υπόθεση βασανισμού στην Κέρκυρα: Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του 19χρονου

Ο νεαρός σπουδαστής που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, μετέδωσε το Star.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.



Έκτορας Μποτρίνι: «Μπορεί και να έχω… παντρευτεί»

Τι λέει ο Έκτορας Μποτρίνι για το Hell's Kitchen, τον ανταγωνισμό και την προσωπική του ζωή;
 


Εκτορας Μποτρίνι: Με ποια δημοσιογράφο είναι επίσημα ζευγάρι;

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας βραβευμένος σεφ που γνωρίζει τα πάντα γύρω από τη γαστρονομία. Μέχρι πρότινος δεν είχε δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή, ούτε είχε γίνει επίσημα γνωστή κάποια σχέση.



Ο Έκτορας Μποτρίνι για τον πατέρα του: Μας ζητούσε να του κάνουμε ευθανασία

Για την απώλεια του πατέρα του μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ο γνωστός σεφ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε πως ο πατέρας τους είχε ζητήσει να του κάνουν ευθανασία.



Ζωή σαν παραμύθι για τον Έκτορα Μποτρίνι

Οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια, οι πόλεις και οι χώρες, όπου έχει ζήσει, η οικογένειά του και η αγαπημένη... κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι!
Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τα παιδικά σου χρόνια;