Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

έκτακτη ανάγκη



Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα

Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην ευρύτερη περιοχή του Δοκού, της Αγίας Ελεούσας και της Λιανής Άμμου έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα φαινόμενο που αντί να υποχωρεί όσο περνούν οι μέρες τόσο διογκώνεται. Στον Δοκό οι κάτοικοι ζητούν άμεσα λύση και όχι εγκατάλειψη από τις τοπικές αρχές.



Σε κατάσταση έκτακτης κηρύττει τις ΗΠΑ ο Τραμπ

Κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης για την κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό θα κηρύξει ο Ντόναλντ Τραμπ.



Γρεβενά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αρκετά χωριά λόγω χιονιά

Τις διαδικασίες για την κήρυξη της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας, προκειμένου ο νόμος Γρεβενών να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες χιονοπτώσεις.



Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Οι περιοχές που επλήγησαν από τον κυκλώνα θα κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Σήμερα στις 13:00 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Ταφύλλη, σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η ενημέρωση σύμφωνα με το iefimerida, έγινε στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Τζόρτζια ενόψει τυφώνα Florence

Ο κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Τζόρτζια Νέιθαν Ντιλ κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενόψει της έλευσης του τυφώνα Φλόρενς που αναμένεται να πλήξει αύριο, Πέμπτη, την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.



ν/σ Κεφαλονιάς: Σταματά η λειτουργία των χειρουργείων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Κεφαλονιά στον τομέα δημόσιας υγείας, καθώς σταματά η λειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού.