Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

έκρηξη



Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 9 τραυματίστηκαν από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.



Έκρηξη στον Πειραιά: Το βενζινάδικο, η κάβα και η σύνδεση με άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά.



Έκρηξη σε λατομείο στη Δράμα – Νεκρός ανασύρθηκε 62χρονος

Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, στις 11.30 το πρωί, σε αποθήκη εγκαταλελειμμένου λατομείου, στους πρόποδες του Κορύλοβου, στη Δράμα.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η έκρηξη ερευνώνται από την Αστυνομία που ξεκίνησε την προανάκριση.



Ουάσινγκτον: Kτίριο έγινε «στάχτη» μετά από έκρηξη

Ισχυρή έκρηξη αερίου έκανε «στάχτη» κτίριο στην Ουάσινγκτον.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αφού το κτίριο είχε ήδη ισοπεδωθεί. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματιστεί καθώς πολύ γρήγορα εκκενώθηκε η περιοχή γύρω από το κτίριο όπου υπήρχε η διαρροή του αερίου. 

 



Τουλάχιστον 18 νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Ταϊλάνδη

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην κεντρική Ταϊλάνδη, στην επαρχία Σουπανμπούρι, είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 18 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όπως δήλωσαν σήμερα μέλη των ομάδων διάσωσης.



Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στο Ιράν κατά το μνημόσυνο του «ήρωα διοικητή» των Φρουρών της Επανάστασης

Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν από δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά σε κοιμητήριο στο Ιράν, όπου πραγματοποιείτο τελετή για την τέταρτη επέτειο της δολοφονίας, το 2020, του κορυφαίου ιρανού στρατιωτικού διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης, Κασέμ Σουλεϊμανί.