Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

εκπτώσεις



Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2024, ξεκίνησαν στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων για δύο Κυριακές.

Η δεύτερη Κυριακή, που θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα, «πέφτει» στις 21 Ιανουαρίου 2024.



Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις – Υψηλές προσδοκίες από τους εμπόρους της Αθήνας

Υψηλές είναι οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από τις χειμερινές εκπτώσεις, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, ενόψει της έναρξης της εκπτωτικής περιόδου. Παράλληλα, εφιστά την προσοχή των εμπόρων για τη σωστή – σύμφωνα με τη νομοθεσία – παρουσίαση των μειώσεων στις τιμές.



Black Friday: Πέντε κανόνες από την Ένωση Καταναλωτών για να μην πέσετε «θύματα προσφορών»

Η Black Friday πλησιάζει και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές.



Παράταση στις εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου 2021

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε τροπολογία χθες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών, για τη δυνατότητα ρύθμισης της εκπτωτικής περιόδου έτσι ώστε να δοθεί παράταση στις εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου 2021.



Θερινές εκπτώσεις: Πεσμένες οι πωλήσεις το α’ δεκαπενθήμερο

Απαισιόδοξα είναι τα στοιχεία για τις θερινές εκπτώσεις όπως ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ . Οι επτά στις δέκα επιχειρήσεις κατέγραψαν πτώση στις πωλήσεις το πρώτο δεκαπενθήμερο των προσφορών.



Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Να καταργηθούν οι παρωχημένες ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ως θέμα προτεραιότητας χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που χαρακτηρίζει ως παρωχημένο θεσμό».