Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Εκλογές ΝΔ



Προεκλογικό σποτ με Αλέφαντο για υποψήφιο της ΝΔ

Η «μάχη» για τις εκλογές του 2019 έχει «φουντώσει» για τα καλά και οι βουλευτές όλων των κομμάτων καταφεύγουν σε κάθε λύση που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη τους και τη θέση τους στην ψηφοφορία.



Εκλογές ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ

Μειωμένη σε ποσοστό περίπου 20%, σε σχέση με την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στις 20 Δεκεμβρίου, περιμένουν τη συμμετοχή στο σημερινό β' γύρο της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου οι επιτελείς της Συγγρού.



Σε πλέγμα έντασης και ανησυχίας οι εκλογές της ΝΔ

Θα κλείσουν στις 19:00 - Μέχρι τις 23:00 τα αποτελέσματα - Κρίσιμο και καθοριστικό στοίχημα για όλους να ευοφωθεί χωρίς προβλήματα η διαδικασία - Στόχος η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση για συμμετοχή - Διαβεβαιώσεις από Γεωργιάδη, Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα για ενότητα στο κόμμα.



Τζιτζικώστας για εκλογές ΝΔ: Πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως την Κυριακή

Την εκτίμηση ότι πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως την Κυριακή, τόσο από το ύψος της συμμετοχής όσο και από το αποτέλεσμα της κάλπης των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.



Μεϊμαράκης: "Φοβάμαι ότι η ψηφοφορία δεν θα είναι αδιάβλητη..."

"Φοβάμαι ότι η ψηφοφορία δεν θα είναι αδιάβλητη" ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega για τις εκλογές στη γαλάζια παράταξη.



Εκλογές ΝΔ: 20 Δεκεμβρίου οι κάλπες λέει η Vodafone

Συνεχίζεται το σήριαλ επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των «γαλάζιων» εκλογών, καθώς αν και υπάρχουν οι απαντήσεις από τις υποψήφιες εταιρείες η αρμόδια επιτροπή στη Νέα Δημοκρατία δεν έχει καν αποφασίσει αν θα συνεδριάσει σήμερα.