Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

εκκαθαριστικο



Επιπλέον οδηγίες για την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών μη μισθωτών

Συμπληρωματικές οδηγίες για την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών μη μισθωτών παρέχει απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».



Τι να κάνετε εάν βρείτε λάθη στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ

Αναρτήθηκαν χθες στο Taxisnet τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2017. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να καταβάλουν τον φόρο σε πέντε δόσεις, την πρώτη έως το τέλος Σεπτεμβρίου και την τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου.



Εσείς θα είστε ένα από τα μεγάλα θύματα του νέου εκκαθαριστικού της Εφορίας;

Οι προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για το 2017 είναι ότι θα ξεπεραστεί, και μάλιστα για πολύ ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα. Το Μνημόνιο προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ και η κυβέρνηση εκτιμά ότι τελικά το πλεόνασμα μπορεί να φθάσει και το 3%.



Εισπρακτική μανία ο ΣΥΡΙΖΑ: Πλασματικές αντικειμενικές για τον ΕΝΦΙΑ - Με τιμές του 2007 ο φόρος ακινήτων

Την εισπρακτική επιτυχία που είχε ο ΕΝΦΙΑ "ζήλεψε" ο ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να το καταργήσει,  τον μονιμοποιεί και τον επεκτείνει και ... στα ακίνητα του εξωτερικού. Από το 2016 οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ όχι μόνον για τα σπίτια τους στην Ελλάδα αλλά και... κάτι επιπλέον, για τα ακίνητα που τυχόν έχουν στο εξωτερικό.
 



Ερχεται ο ΕΝΦΙΑ: Αυτό είναι το εκκαθαριστικό - Τι θα αναγράφεται (Φωτό)

Ο... πονοκέφαλος του ΕΝΦΙΑ ετοιμάζεται να χτυπήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων έως τις 20 Οκτωβρίου, αφού τότε αναμένεται να γίνει η ανάρτηση στο Taxis των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ για το 2015.

Με απόφαση της Κατερίνας Σαββαΐδου, ορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του εκκαθαριστικού EΝΦΙΑ για το 2015 και των επόμενων ετών.